Tomt..

I söndags så flyttade han.. fast vi har ännu inte sovit åtskillda.. finns tydligen alla möjliga skäl till varför man inte "kan" vara ensam..
Har knappt ens vart o sett  hur han bor och ja tänker det inte heller.. för då kommer det bli verkligt..
Det känns skit helt enketl.. nu känns det mer som vi hör ju för fan ihop och va gör han då där borta.. detta är ju hans hem, det är här hos oss han ska vara.. och hans son C. vi ska ju vara här tillsammans.. vi hade ju drömmar, vi hade ju mål.. vi skulle ju lyckas..
Har hela tiden sagt att det behöver inte vara negativt att bli särbo, behöver inte vara ett steg tillbaka, men man är ju en sån stor del i varandras vardag, och nu helt plötsligt kommer man va så mkt själv..
Lillen är sjuk nu o vi har hjälpts åt så gott vi kan o då är det skönt att bo nära.. så det ska vara, att kunns hjälpas åt och inte bara ha dina o mina dagart. fast ibland så måste det vara så också o ja dömmer verkligen inte..
Är bara glad nu för att det fungerar för det är ngt ja verkligen oroar mig för, at vi ska börja gräla om N och bara ha mina/dina dagar o inte kunna stötta varandra..
En dag kanske man hittar tillbaka, eller hittar harmoni kanske man kan säga..
Dette är ju ett måste för ingen i familjen/våra familjer mår bra utav vårat förhållande och det handlar inte bara om oss för det finns barn. screw all the others, they dont now a shit!!!!!!!!!!

Kanske känns mer besvärligt nu också för att lillen är sjuk o man inte hinner med någonting!!
hinner knappt tänka, men känna gör man ju alltid!!..
Konstigt att man nu kan känna hur "rätt" det känns och att man inte kan tänka sig in någon annan i den bilden.. fast å andra sidan så är ja SÅ arg för SÅ mycket och vill inte alls leva mitt liv så här, ja vill ha mer än så o kunna ge mer än så här.. men ändå så får ja mycket o ja ger mkt.. men det har varit för mkt drama och det klarar ja mig bra utan!!..
man klarar sig själv bara man vill, man klarade sig ju tydligen  innan!! =)
Men det gäller att hitta ngt för att inte sitta o uggla o fundera.
dessutom är ja expert på att bara se det goda o ta bort det onda som hänt/finns i olika situationer!!
Men ja har ändå sett fram emo det här, för att kunna få lite lugn o ro o se saker ur ett annat perspektiv..
Kanske inser han saker och kanske gör ja.. kanske går vi helt o hållet skilda vägar eller så för det oss samman igen..

Har en liten som vakna nu igen,.. stackarn är så snuvig o sover inte alls bra!!
Kram på er!!

Kommentarer
Postat av: Lena

Hej M! Läser din blogg o blir alldeles... jaaa nere.. Låter inte kul, men ändå lovande att ni saknar varandra, som jag förstår. Du får gärna komma o hälsa på om du behöver prata el om du absolut inte vill prata är du välkommen ändå bara för att fördriva tiden! Jag längar till Saras kalas ska bli skönt med ett glas! Ska ni ha chaffis så ni kan festa båda två, du o F? Kram!

2008-02-06 @ 18:58:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0